Spreek Italiaans met mijn unieke stap-voor-stap methode! 

Ontdek het om italiaans te leren met mijn unieke methode. Zonder huiswerk, zonder stress, en perfect passend bij jouw (drukke) levensstijl!

Heb je ooit het gevoel gehad dat traditionele taalcursussen met hun focus op boeken en uitgebreid huiswerk niet bij jou pasten? Je bent niet alleen. Met een achtergrond in het volgen van diverse italiaanse cursussen, realiseerde ik me dat deze traditionele methodes vaak niet werken voor mensen met een gezinsleven, een veeleisende baan of een actief sociaal leven. Daarom heb ik, als onderwijswetenschapper, een speelse, flexibele aanpak ontwikkeld die je taalvaardigheid versterkt zonder de druk van huiswerk.

Mijn cursus is ontworpen om je italiaans te leren in slechts tien minuten per dag door middel van leuke spelletjes die je alleen, met familie of vrienden kunt spelen. Deze aanpak zorgt ervoor dat leren niet alleen effectief, maar ook leuk is. Je kunt de spellen zo lang spelen als je zelf wilt, waardoor je spelenderwijs leert.

Ontdek de drie cursussen, elk ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Cursus 1 (uno) is een mix van theorie en spelletjes, ideaal voor beginners die spelenderwijs willen leren. Cursus 2 (due) gaat een stap verder door theorie en spelletjes te combineren met de mogelijkheid om deel te nemen aan online groepsconversaties, waar je je vaardigheden in de praktijk kunt brengen. Cursus 3 (tre) richt zich volledig op conversatie: veel spreken en interactie, zonder huiswerk. Je hebt slechts 8 sessies van een half uur op Zoom nodig om je spreekvaardigheid aanzienlijk te verbeteren.

Bereid je voor om je zelfvertrouwen te versterken en je italiaans naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf je nu in voor één van mijn cursussen en begin je reis naar vloeiend italiaans met plezier!

Stap in en laat jezelf horen in het italiaans!

KVK 24475251

BTW-ID NL001627008B24
2906RJ, Capelle aan den IJssel
Nederland

Policy