Docenten bij de online live sessies

De online live sessies worden door dit mooie team van docenten gegeven.

Eén van de docenten is Nardos. Nardos leerde ik kennen toen zij mijn docent Italiaans was. Zij gaf live lessen in theorie en conversatie. Zij is zo enthousiast over mijn methode dat zij besloten heeft om een paar keer per jaar live-sessies te organiseren met mijn zelfontwikkelde praatpapier. Naast het praatpapier zal Nardos ook af en toe een stuk uit een boek voorlezen om de Italiaanse klanken te leren herkennen. Uiteraard bespreken we de tekst daarna in het Nederlands.

Graag stel ik u Raúl voor, hij is een open en hartelijke Mexicaan met een internationale achtergrond. Hij heeft cum laude zijn bachelor Italiaanse taal en literatuur behaald aan de Universidad nacional autónoma de México. Daarnaast heeft hij een gevorderde cursus Italiaanse taal en cultuur aan de Università per stranieri di perugia afgerond (niveau c1) en een master erasmus mundus in culturele letterarie europee gevolgd aan de università di bologna en de université de haut-alsace. Ook heeft hij een specialisatie docent Spaans als tweede taal aan de Universidad nacional autónoma de México voltooid.

Met een uitgebreide ervaring als taaldocent past hij zijn lessen graag aan de behoeften en interesses van z’n studenten aan. Daarnaast gebruikt hij vaak muziek in de lessen om een dynamische en aantrekkelijke leeromgeving te creëren. Voor meer informatie zie linkedin.

Ik wil je graag mary voorstellen. Zij heeft samen met haar gezin 20 jaar in italië gewoond en gewerkt, om precies te zijn woonden zij in Varese ( Lombardia ) ( spreek uit Warese 🤣) . Op een gegeven moment, door zo lang omringd te zijn door italianen en veel Italiaanse TV-programma’s te kijken leer je vanzelf de taal te spreken, zeker als je niet op engels kunt terugvallen, omdat niet elke italiaan engels spreekt.

Met een heldere stem en duidelijke uitspraak, spreekt zij zo veel mogelijk in. Je hoort haar stem dan ook vaak in de leeromgeving. Daarnaast geeft zij live-sessies. Mary gebruikt veel afbeeldingen en zet je aan tot nadenken.

Het is mij een genoegen om Alessio voor te stellen, een ervaren docent Italiaans met 5 jaar ervaring. Hij behaalde zijn master bij Giustino Fortunato University in Teaching Italian as a Second Language: Methodology and Didactic in 2023. Naast de mooie Italiaanse taal spreekt hij ook Frans, Spaans, Nederlands, Engels en zelfs een beetje Chinees. Daarnaast is hij 2023 begonnen aan een master aan de Venezia Ca Foscari Universiteit in didactiek en promotie van de Italiaanse taal en cultuur voor buitenlanders (ITALS) en zal deze in december 2024 afronden. Er is een grote kans dat je hem tegenkomt tijdens een van onze ‘live sessies’. Alessio staat bekend om zijn speelse en visuele benadering van het lesgeven. Maar let op: in zijn lessen wordt er strikt geen Nederlands of Engels gesproken. Naast het gebruik van praatpapier zal Alessio ook actief de dialoog met je aangaan.

KVK 24475251

BTW-ID NL001627008B24
2906RJ, Capelle aan den IJssel
Nederland

Policy